jueves, 26 de abril de 2007

La dona té vergonyetes


Una de vergonyoses. Quin ambient el de les entrades. M'encanta! S'amaga darrere la flor.

El cardat més caniche




Al País Valencià el dia de l'entrada. La mascota també vol participar en este bloc.

viernes, 20 de abril de 2007

De fora vindran





Quina barbaritat! De fora vindran que els cardats ens copiaran. Mireu què he trobat en la Plaça de Dins. Un home de color que ha copiat el cardat alcoià i pretén adaptar-lo. El cabell 'a lo afro' és herència del cardat alcoià.


Mireu el contrast de l'altra foto dels cardats en perfil: Cardat alcoià + Cardat afroamericà

Dos amigues, dos cardats


Dos amigues, dos cardats. Plaça de Dins. Alcoi 20 d'abril.

Un semicardat avergonyt


Vos presente un cardaet molt feble que no arriba a categoria de cardat. Un cardat acabar d'eixir de la perruqueria. La dona, en conéixer de l'existència de bloc, s'ha avergonyt i ens ha oferit esta estampa. Pobra!

lunes, 16 de abril de 2007

I un futbolístic


Este cardat té molt de mèrit. Sabeu per què? Perquè és (DE MOMENT) el primer cardat alcoià captat en l'estranger. Com ho sentiu. El vaig vore al camp de futbol del Rico Pérez, a Alacant, dins l'expedició d'alcoianistes que acompanyaren el seu equip. És una proposta arriscada. Periodistes i fotògrafs de mig món s'acostaren fins la graderia per vore eixe fenòmen genuí alocoià.

Cardat felpudo


Un exemplar en perill d'extinció. Perseguit pels ecologistes. El cardat felpudo.

Un de la Glòria Infantil


És el que es coneix com un cardat armari. La dona llueix amb orgull el seu pentinat. És el dia de la Glòria infantil i tot Déu ho ha de saber.

martes, 10 de abril de 2007

Una filà de cardats




Vos penjaré les fotos dels cardats captats el dia de la Glòria a poc a poc perquè sapiau valorar-los. En esta primera entrega, podeu contemplar una espècie de filà de dones cardades que esperen impacients que comence la desfilada de la Glòria, el pregó de la Festa. Es nota que és un dia gran perquè tots llueixen molt i perquè es rumoreja que un tal Borraska fotografia cardats i els penja en la xarxa.

viernes, 6 de abril de 2007

Arriben les festes... ocasió ideal


Arriben les Festes de Moros i Cristians d'Alcoi. És el moment ideal per a la recerca de cardats. Dones enamorades de la festa georgiana que es deixen mig jornal en la Perruqueria per lluir eixos cardats durant la Trilogia. Cardats grans, elevats... que acabaran plens de confeti el dia de l'entrada i baix del qual podran aguardar els joguets i regals que es tiren des de les carrosses en la retreta del dia de Sant Jordi.

Per fer boca, vos deixe esta foto de l'entrada de l'any passat. Uns cardats meravellosos i una actitud positiva: saludar al fotògrafo: Patata!!