martes, 10 de abril de 2007

Una filà de cardats




Vos penjaré les fotos dels cardats captats el dia de la Glòria a poc a poc perquè sapiau valorar-los. En esta primera entrega, podeu contemplar una espècie de filà de dones cardades que esperen impacients que comence la desfilada de la Glòria, el pregó de la Festa. Es nota que és un dia gran perquè tots llueixen molt i perquè es rumoreja que un tal Borraska fotografia cardats i els penja en la xarxa.

3 comentarios:

confin dijo...

Q grande!!!... me ha entusiasmado la iniciativa. Para mí tb ha sido una obsesión durante mucho tiempo ver como las calles se llenan de viejas, y falsas viejas, luciendo sus nubes de azúcar!!! Fíjate bien y verás q hay muchas q llevan adheridas moscas y demás insectos en su cardado.

El mejor blog de antropología q he visto en mi vida.

senilDion dijo...

És boníssim!!!!
Però ara no sé si podré dormir. Tinc por!

sedano_marrano dijo...

BESTIAL, SUBLIME, INCONMENSURABLE......

per cert amics, companys, estimats senyors, haveu vist el ciudad hui?¿?....posa en portada que segons un estudi efectuat per la NASA el forat de la capa d'ozó està just damunt d'alcoi, és més....l'epicentre del forat es troba localitzat enmig de la plaça Espanya i va fent-se més i més gran conforme s'aproximen les festes de la trilogia i els cardats més selectes formats amb litres i litres de laca s'arejunten per veure passar el capità moro.....i a tot això....Sedano te la culpa!!!!