domingo, 25 de febrero de 2007

Els cardats




Dícese del cardat alcoià d'allò que fa referència a eixe pentinat espacial copiat posteriorment per Mars Simpson i que només es veu per estes comarques. Les quantitats de CO2 tòxic a estes terres és terriblement superior a la resta de la mitjana europea. Tot per la laca que llancem a l'atmosfera. Normalment els cardats alcoians es confeccionen a les perruqueries entre els dijous i els divendres per lluir-los els caps de setmana. Hi ha una vertadera plaga entre les alcoianes, de tal manera que una vegada superen els 40 anys, tendeixen a fer-se'n un. Tb està la modalitat: cabell del circul (industrial)... que és el cardat sense altura exagerada i amb un xicotet 'flequillo' que cau sobre el front en diagonal.
El cardat és una manera de viure i de prestigi social. I mai un cardat va a soles, sempre està acompanyat per un altre. Tb està el model CARDAT ALCOIÀ amb metxes. Molt de moda... per això de ser modern.
A Nova York han escrit moltes cròniques sobre els tipus de cardat després que les nostres benvolgudes festes visitaren la gran city. I als nostres cines, la pendent de les sales és superior a la mitjana espanyola. Això és així perquè els cardats impedeixen els que estan darrere puguen vore les funcions o les pelis. Donant-li major pendent a la sala, l'altura i per tant impediment (en forma de ciprés) és més salvable.
Peladilles, café licor, Moral del Alcoyano, Font Roja, pericana, Cavalcada, burretes, les festes, Tirsiti, la volta als ponts, el centro comercial... i ara, ELS CARDATS ALCOIANS.

1 comentario:

Jacin Montava dijo...

Espectacular!!! que gran document.